ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ

Οι περιπέτειες των ζευγαριών

Μηνάς και Βούλα

 Έχει να πάθει πολλά αυτή τη χρονιά ο αξιαγάπητος Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) από την τρελο-Βουλίτσα του (Ελένη Κοκκίδου). Αλλά, εδώ που τα λέμε, τα τραβάει ο οργανισμός του! 

Ηλίας και Καίτη 

Μεγάλες ανατροπές μας επιφυλάσσει και ο αγαπημένος μας Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης). O «τυφώνας Καίτη» (Κλέλια Ρένεση)  έχει μπει δυναμικά στη ζωή του και έχει φέρει τα πάνω κάτω.  

Ξένια και Μπάμπης 

Οι απολαυστικοί καρντάσηδες, Μπάμπης (Σπύρος Τσεκούρας) και Ξένια (Άννα Κουτσαφτίκη) και η κόρη τους Σοφία (Κωνσταντίνα Λιναρδάτου) που αγαπήσαμε σαν να τους ξέρουμε χρόνια, εξακολουθούν να μας κρατούν συντροφιά από την Θεσσαλονίκη. 

Άγγελος και Βέλη 

Ο Άγγελος (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) και η Βέλη (Μαρία Χάνου), οι δύο μικρότεροι ήρωες της παρέας, που μας κέρδισαν με τη φρεσκάδα τους, θα μας συντροφέψουν και στο φετινό μας ταξίδι. 

Το σενάριο υπογράφουν οι: Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Σάρα Γανωτή, Φώφη Κώττη, Θέμης Γκυρτής, Γιάννης Διακάκης. 

Σκηνοθετεί ο Διονύσης Φερεντίνος. 

Μουρμουρίζουν οι: Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου, Κλέλια Ρένεση, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας, Μαρία Χάνου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου. 

Βασισμένο στη σειρά Escenas de Matrimonio των MEDIASET ESPANA και ALBA ADRIATICA.